Camping de Borkeld

Reserveer op een rustige gezinscamping in natuurgebied de Borkeld!

Het terrein van de camping is omgeven door veel groen en heeft zowel weideplekken als bosplekken. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, veertigplussers en natuur liefhebbers. Op de camping vind je alle eigentijdse faciliteiten voor een luxe kampeervakantie. Onze konijnenweide met speeltuin is perfect voor gezinnen met kleine kinderen. Reserveer gemakkelijk online of bel ons direct voor een reservering!

Bel direct voor een reservering

 

Camping de Borkeld

 • Uniek gelegen in natuurgebied de Borkeld
 • Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen
 • Veertigplussers en natuurliefhebbers
 • Prachtig zwembad

 

Omgeving en natuur

Voor de buitenmens is Camping de Borkeld de ideale campeerervaring. In de nabije omgeving vind je  prachtige wandel- en fietsroutes door de Twentse natuur heen. De Borkeld is ook een archeologisch reservaat, 13.000 jaar geleden waren hier al jagers/verzamelaars actief!  De mooiste manier om van het Twentse landschap te genieten is op de fiets. Twente heeft een schitterende afwisselende natuur met landgoederen, weilanden, heuvels, heide, houtwallen, bossen en een rijk coulisselandschap. De combinatie van stad, grensstreek en platteland maakt Twente uniek. Je kunt zelf eindeloos routes maken via de knooppunten. 

 

In Markelo worden in de zomer veel leuke activiteiten georganiseerd voor jou als toerist. Bijvoorbeeld schaapscheerderfeesten, een wielerronde, fiets 4 daagse en braderieën. Deze zijn makkelijk te bereiken vanaf Camping de Borkeld. In de Hof van Twente vind je ook meerdere kastelen en landhuizen waar verschillende fiets en autoroutes langs lopen. Nabij Markelo liggen de kastelen Weldam en Wegdam. De plaats Markelo telt tientallen rijksmonumenten, waaronder boerderijen, bijgebouwen, havezaten en grafvelden.

 

Camping met alle voorzieningen

 • Terras en cafetaria
 • Wasserette
 • Zwembad
 • Speeltuin
 • Babyruimte
 • Invalidenruimte
 • Familie douches
 • Recreatieprogramma

 

Kindercamping met recreatie

Voor de kinderen is er een ruime speeltuin, een zwembad, een jeugdhonk en een sport en spelstrook met een air tramp en een pannakooi met goals en basket.

De leukste vakantie beleef je op een camping met recreatie! In de bouwvak verzorgt ons professionele team van Toprecreatie van zondag tot zaterdag een compleet programma zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.Ons recreatie-team begint in week 30 met de activiteiten en zal doorgaan tot en met week 34. Er zijn musicals, speciale thema's en andere leuke activiteiten. Er wordt geknutseld, je kan mee paardrijden op de manege, en er is sport en spel. Elke avond is er een leuke voorstelling voor de allerkleinsten. 

Bel direct voor een reservering 

 

Impressie Camping de Borkeld

 Bekijk hier de campingfilm

 

Camping met zwembad en peuterbad!

Zonder een zwembad is je vakantie natuurlijk niet compleet, Camping de Borkeld beschikt over een buitenzwembad met gegarandeerd veel waterpret! Zwemmers van alle leeftijden kunnen zich hier vermaken want het zwembad op Camping de Borkeld is tot 1,40 diep. Zo kunnen jullie als ouders ook genieten van je vakantie! Voor de kleine zwemmers is er een apart peuter-bad en om het zwembad zit een hekwerk. Aangrenzend aan het buitenbad vind je een heerlijk terras waar je kunt zonnen en heerlijke drankjes, ijsjes of broodjes kunt bestellen.

 

Reserveren op Camping de Borkeld?

Als je op zoek bent naar een camping geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, veertigplussers of natuur liefhebbers dan ben je bij Camping de Borkeld aan het juiste adres. Geniet van het zwembad terwijl je kinderen met plezier meedoen aan de activiteiten georganiseerd door de recreatie of pak de fiets en trek de natuur in. Er is top vermaak voor iedereen! Wanneer komen jullie naar Camping de Borkeld voor de leukste vakantie ooit?

Bel direct voor een reservering
Camping Markelo – De Borkeld – Gezinscamping – Rustig natuurgebied